::.Da' Sweet Friend Follows.::

Tuesday, April 20, 2010

laman baru

The world is a book, and those who do not travel read only a page
~St Augustine~

saya sedang dalam proses membina satu lagi laman blog baru. laman ini menceritakan kisah perjalanan pengembaraan pahit manis yang saya lalui sepanjang kehidupan ini bermula pada penempatan saya di tempat baru ini. saya coretkan kisah pengembaraan ini sebagai tanda ingatan dan catatan kenanagan sepanjang pengembaraan yang saya lalui.


SWEET TRAVELOG nama diberi. di sana memori indah saya rekodkan. namun, ianya bukanlah tatapan untuk secara umum. makanya tiada silent readers di sana. hanya pembaca jemputan dapat mengakses laman tersebut. ini adalah dengan tujuan privasi. tetapi buat teman rapat, keluarga dan sahabat yang mengenali, saya sudi kongsikan kisah travelog saya. bukan niat berbangga, jauh sekali berbesar diri. ianya hanya untuk kenangan, juga mungkin untuk pedoman.

buat pembaca yang ingin berkongsi kisah travelog saya, tinggalkan alamat emel anda di kotak komen. akan saya daftarkan diri anda sebagai pembaca jemputan. pembaca jemputan afdalnya yang mempunyai gmail akaun. bagi yang tiada, boleh buka satu. jika tidak mahu buka akaun baru kerana takut terlupa pasword atau apa sahaja alasannya, saya sudah sediakan satu akaun gmail untuk pembaca jemputan. jadi jika anda tidak punya akaun gmail, boleh layari menggunakan akaun yang telah saya ciptakan khas itu. tinggalkan sahaja alamat emel anda di kotak ruangan komen, dan saya akan kongsikan kata laluan buat anda.


kisah permulaan untuk pengembaraan Makkah Madinah siri 1 edisi March 2010....

14 comments:

Asma' Ahmad Bahari said...

saya mahu dijemput! ;) dan sy ad akaun gmail.. hihi

asmaahmadbahari@gmail.com

ila nursalida said...

asma': kamu dialu2 alukan...:)

Fatanah Fadhil said...

wa bertambah cwgn la ye...elok gk bercerita leh gk org yg xmrantau ni dpt pglmn skit2 hehe...
adakah aku d jmput sama???

ila nursalida said...

fatanah: kasik emel hang...aku akan jemput...

ilasya said...

gamba tu edit gune ape?
photoshine ke?

ila nursalida said...

ilasya:eley eleey...sudah gaharu cendana pulam sudah tahu bertanya pula...yolah,photoshine

RedApple said...

ila...akak juga mau dijemput ;)

sitinasyroh@gmail.com

ila nursalida said...

kak nasyroh: u r cordially invited to view the blog kak

Lady said...

me! me! me!

biemdisa@gmail.com

wah.. dah sampai ke sana dah.. best~

Anonymous said...

nk jugak! =)

hanandamia@yahoo.com

ila nursalida said...

bie: u r invited...

hanan: dah invite gune akaun yahoo tuh. but if ade problem nak bukak, hanan bgtau yea, kita bg password akaun khas,oke!

Anonymous said...

ila..dh bukak email dan link tu..tp tak dapat nk bukak pun blog yang tu..huhu

-hanan ;)-

Anonymous said...

oh,dh boleh bukak dah..hehe..nk bc ni..;)

-hanan-

ila nursalida said...

hanan: :)